Over ons

Over ons 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Nieuwe klanten vinden ons vaak via mond-tot-mond reclame. Dat betekent dat onze werkwijze wordt gewaardeerd en daar zijn we enorm trots op! We hebben ieder onze eigen expertise binnen de financiële dienstverlening en vullen elkaar daardoor goed aan. Ons doel is echter hetzelfde: een eerlijke, persoonlijke en langdurige relatie opbouwen en onderhouden met onze klanten.

Over ons

Martien Loeffen

Ik ben er trots op dat ik, als financieel planner, klanten mag begeleiden in het verwezenlijken van hun financiële wensen en dromen. Of het nou gaat om het kopen van een woning, eerder stoppen met werken, vermogens overdracht naar de volgende generatie of een (levens) testament. Ik vind het geweldig als ik hier m’n steentje aan mag bijdragen en de klanten (financieel) kan ontzorgen!
R en M, Annelies de Bruin fotografie (18)

Mirjan Tax

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteun Martien en Rob in hun werkzaamheden. Ook onderhoud ik de contacten met externe partijen zoals banken, notarissen, verzekeringsmaatschappijen en taxateurs. Heerlijk om klanten te begeleiden van A tot Z in het (hypotheek) proces, daarbij ont-zorg ik en regel alle bijkomende zaken. Ik ben trots als er een (complex) dossier wordt geaccordeerd door de bank. Op dat moment ben ik net zo blij als de klant!!
Over ons

Rob van Dop

Als financieel coach begeleid ik klanten om hen te helpen met (complexe) financiële vraagstukken. Dit kan een hypothecaire financiering zijn voor bijvoorbeeld een woning of een auto. Ook het gehele traject rondom een echtscheiding behoort tot mijn specialiteiten. Samen met de klanten sparren om uiteindelijk tot een hele mooie oplossing te komen geeft mij veel voldoening.
 

Hier kunt u contact met ons opnemen